Kissingers historia, del 2: Livet går vidare

Publicerad av Kissinger Deng, den 29 mars 2017 15:56:00 CEST

Att stå inför nya utmaningar och stor ovisshet efter att ha fått en ryggmärgsskada har stärkt Kissingers livssyn; i denna bloggpost beskriver paralympikern hur hans upplevelser har format hans attityd.

Läs mer

Ämne: användarberättelser, ryggmärgskada

Kissingers historia, del 1: Drömmen som försvann

Publicerad av Kissinger Deng, den 22 mars 2017 16:04:00 CET

I denna första del av sin livshistoria, berättar Kissinger Deng, en paralympiker som bor i Norge, om vad som hände när han fick sin skada och den tuffa resan mot rehabilitering. Det har varit långt ifrån enkelt, men har också inneburit en hel del segrar längs vägen.

 

Läs mer

Ämne: användarberättelser, ryggmärgskada

Guide för dig med MS och problem med tarmen

Publicerad av Anna Westberg, den 15 mars 2017 15:55:00 CET

Har du multipel skleros och besvär med tarmen? Det är inte ovanligt, beroende på vilka nervbanor som är påverkade och i vilken omfattning. I denna bloggpost får du lära dig hur du kan känna igen symptom, tips på vad du kan göra för att hantera problemen, men också råd när det är dags att söka professionell hjälp.

Läs mer

Ämne: tarmproblem, multipel skleros (MS)

Det är okej att sörja

Publicerad av Anna Westberg, den 8 mars 2017 15:50:00 CET

Krista fick sin MS-diagnos 1996. Plötsligt tycktes framtiden målad i mörka färger, men det har hunnit gå tjugo år sedan dess och ett liv har levts i både dur och moll. Här delar hon med sig av sina erfarenheter och ger tre goda råd till andra med multipel skleros (MS).

Läs mer

Ämne: användarberättelser, multipel skleros (MS)

En terapi utan bieffekter

Publicerad av Anna Westberg, den 2 mars 2017 15:04:00 CET

Man brukar säga att magen regerar världen. Vilket alla som haft krånglande mage kan intyga är ack, så sant. Men Erik har till slut funnit en metod som får magen att fungera utan krångel, varje dag och utan bieffekter.

Läs mer

Ämne: användarberättelser, ryggmärgskada, tarmproblem