Hur du undviker urinvägsinfektion när du reser med katetrar

Publicerad av Serena Green, den 12 augusti 2022 08:00:00 CEST

Semester....ah! Kravlöst, avkopplande och kul! Men vänta nu! Du vill ju inte att en elak urinvägsinfektion skall följa med på din dyrbara semester! Även om det inte finns något helt säkert sätt att undvika dem, finns det några bra tips för att hindra extra besökare till blåsan från att göra dig sällskap på semestern.

Läs mer

Ämne: LoFric, Resa med katetrar

Håll din blåsa glad på semestern

Publicerad av Serena Green, den 2 augusti 2022 08:00:00 CEST

Rulla ut din handduk på solstolen! Du har löst allt med planering och packning, du har klarat utmaningarna på flygplatsen och fixat flygplanstoaletten med turbulens galant! Äntligen är det dags för dig och din blåsa att njuta av en välförtjänt semester!

Läs mer

Ämne: LoFric, Resa med katetrar

Att fixa säkerhetskontrollen och flygplanstoaletten med mina katetrar

Publicerad av Serena Green, den 22 juli 2022 08:00:00 CEST

Äntligen! Det är dags att ge sig iväg hemifrån och ut på äventyr, som Christopher Columbus på väg till Amerika. Läs del tre i en serie av bloggar skrivna av den passionerade resenären och Wellspect-ambassadören, Serena Green.

Läs mer

Ämne: LoFric, Resa med katetrar

Hur packar man smartast sina katetrar till semestern?

Publicerad av Serena Green, den 8 juli 2022 08:00:00 CEST

Nu är det snart dags för semester! Du har dammat av resväskan, upptäckt att din baddräkt på något oförklarligt vis har krympt när den legat i en låda i 12 månader och dina katetrar från Wellspect har precis kommit, klara att packas!

Läs mer

Ämne: LoFric, Resa med katetrar