Wellspects ambassadör Evie Toombes – mottagare av WellChild priset!

Publicerad av Anna Mars, den 10 september 2018 14:11:00 CEST

Hitta mig på:

Vår inspirerande ambassadör Evie Toombes har uppmärksammats på WellChild Awards i London, England. Förra veckan hedrade Prins Harry av England och Meghan Markle, Evies inspirerande prestationer!

GettyImages-1026725768

Vi är mycket stolta över att Evie Toombes blev årets mottagare av "Inspirational Young Persons" i WellChild Awards 2018.

Evie är inte bara en förebild i sport och parahästhoppning, utan också som person. Hon är en inspiration för ungdomar som kämpar med att vara annorlunda och föreläser hon regelbundet för barn om mångfald och dolda funktionshinder.

Evie är ambassadör för Wellspect och i den nyproducerade filmen om Wellspect kan du se henne göra det hon älskar mest!

Om WellChild Awards
WellChild Awards, en välgörenhetsorganisation som hyllar inspirerande egenskaper hos allvarligt sjuka barn och ungdomar i Storbritannien, och för dom som gör det där lilla extra för att verkligen göra skillnad i barn och ungdomars liv. Prins Harry, en av beskyddarna av WellChild säger:

Dessa utmärkelser skapades för att belysa en otroligt modig grupp av barn och unga. Livet för familjer med allvarligt sjuka barn är extremt tufft. Och utan WellChild är det ännu tuffare.

Stort grattis Evie!

Se filmen om Wellspect

____________________

Källa: wellchild.org.uk/awards

Ämne: Wellspect, ryggmärgsbråck