Wellspect With You: Mer tid till att leva

Publicerad av Anna Mars, den 28 oktober 2021 13:00:00 CEST

Hitta mig på:

När du väljer Wellspect får du så mycket mer än bara produkter med hög kvalitet. Wellspect With You är vårt breda utbud av personlig support som ger dig råd och stöd, hela vägen. Genom Wellspect With You finns vi där när du behöver oss, men vårt verkliga mål är att hjälpa dig glömma dina bekymmer - och bara fortsätta leva.

AID87941_1000 x 667
Oavsett om du är den som själv använder våra produkter eller behöver hjälp åt en familjemedlem, kan du få snabb hjälp online, via telefon eller personligen. Vi har ett brett utbud av tjänster från personlig support och kundservice till träning och utbildning.

Våra tjänster:

 • KUNDSERVICE
  Praktisk hjälp och support
  Vår kundservice erbjuder personlig support och är dedikerad till att hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Ingen fråga är för liten - eller för stor.

 • PERSONLIG SUPPORT
  Support hela vägen
  Vi erbjuder både skräddarsytt supportmaterial och ett supportprogram. Supportprogrammet ger dig en personlig kontakt på Wellspect för löpande support och under uppstarten av terapin så att du får hjälp med användningen av våra produkter. Den personliga supporten finns kvar tills du känner dig helt säker och trygg nog för att utföra terapin på egen hand.
 • GRATIS PRODUKTPROVER
  Vi har lösningen för dig
  Dina behov och personliga preferenser kan ändras med tiden och eftersom vi hela tiden utvecklar nya produkter kan du alltid få gratis prover så att du kan hitta den kateter som passar DITT liv bäst.

 • PEER SUPPORT
  Erfarenhet ger dig trygghet
  De bästa råden kan ibland komma från någon som själv varit i samma situation som du eller från vårdpersonal med lång erfarenhet och kunskap inom området. Det är därför vi ordnar utbildningar och möten för dig som använder våra produkter så att ni kan träffas och utbyta erfarenheter. Det är värt mycket att få initierad information från någon som ställts inför samma utmaningar som du.

Vill du veta mer?

Läs mer om vårt fullständiga serviceerbjudande här

Har du någon fråga eller vill du komma i kontakt med någon i Wellspect teamet?

Kontakta oss

Ämne: Wellspect With You, Kundservice, Peer Support, Personlig Support, Gratis produktprover