Ung med MS och tarmproblem? Ställ din fråga till en expertpanel!

Publicerad av Gunilla Olsson, den 25 mars 2021 09:00:00 CET

Att drabbas av problem med urinblåsa och tarm är vanligt för den som har MS och det har en stor påverkan på livskvalitén. Särskilt jobbigt är det för den som är ung och aktiv - det vill Ung med MS ändra på. Missa inte deras webbsändning den 20 april där du kan ställa dina frågor till en expertpanel.

Woman concerned Atonic Bladder

Neuro Ung Med MS arbetar för att göra tillvaron bättre för unga personer som lever med MS och vill lyfta frågor som kan vara svåra att prata om, som blås- och tarmsymtom! Det är ett område som berör många MS-patienter men som kan vara både svårt och pinsamt att prata om.

Det finns mycket hjälp att få och ingen ska behöva lida i det tysta!

Den 20 april sänder Neuro Ung Med MS live och har en panel på plats med mycket kunskap på området så att du kan få svar på dina frågor. Redan nu kan du skicka in frågor till panelen, självklart helt anonymt. Frågorna besvaras av expertpanelen i en live-streamad webbsändning som även kommer att finnas tillgänglig på YouTube i efterhand. Det går även att ställa frågor under sändningen.

Ställ din fråga till expertpanelen här

Mer information om webbsändningen kommer finnas längre fram på Neuro Ung Med MS hemsida. 

Har du MS och funderar på hur det påverkar urinvägarna och tarmen? Ladda ner e-boken som förklarar hur urinvägarna och tarmen fungerar och hur du lättare kan känna igen symtom som kan uppstå och behandlingar som kan hjälpa dig att hantera din urinblåsa och/eller tarm.

Ladda ner e-boken Urinvägarna och tarmens påverkan vid MS

Vill du komma i kontakt med någon av våra experter? Ring Gunilla och Marie på vår kundtjänst på telefon 031-376 40 20 eller maila info.se@wellspect.com så sätter dom dig i kontakt med någon av våra kunniga medarbetare. 

Ämne: multipel skleros (MS), tarmdysfunktion