På Wellspect gör vi skillnad. För varandra och för framtiden.

Publicerad av Anna Mars, den 12 augusti 2021 09:00:00 CEST

Med fokus på människors hälsa och välbefinnande strävar Wellspect efter att vara en arbetsplats som präglas av omtänksamhet – omtänksamhet om varandra, om användarna av våra produkter och om miljön. Att göra en verklig skillnad är mer än tomma ord för oss – det genomsyrar det dagliga arbetet och bekräftas av den respons vi får från användarna av våra kontinensprodukterrunt om i världen.

Läs mer

Ämne: Navina, LoFric, Navina Smart, IdagOchFörFramtiden, EnVerkligSkillnad, ViÄrWellspect, GlobalaMål, ValetDuAlltidKanLitaPå

Ny fallstudie på användare av Navina Classic

Publicerad av Anna Mars, den 18 oktober 2018 13:23:00 CEST

Fallstudien beskriver en 61-årig kvinna som blev diagnostiserad med multipel skleros (MS) 2007. Hon har varit förstoppad sedan 20 års ålder och tror nu att detta var hennes första tecken på MS.

Läs mer

Ämne: Navina

Första studien med Navina Smart

Publicerad av Anna Mars, den 9 oktober 2018 13:11:00 CEST

Nu kan vi presentera resultatet från den första studien med Navina™ Smart. I studien utvärderades användarvänligheten av Navina Smart.

Läs mer

Ämne: Navina

Ökad kunskap om TAI med Navina™ Smart Data

Publicerad av Anna Mars, den 4 oktober 2018 14:22:00 CEST

Inom medicinsk vetenskap är det en växande trend att ta fram bevis som är baserad på subjektiv patientdata. Navina Smart Data är en databas som dels bygger på anonym, objektiv irrigeringsdata överförd från Navina Smartenheter via Navina Smart App och även subjektiv data från patienterna.

Läs mer

Ämne: Navina, navina smart data

Sommartider hej-hej!

Publicerad av Anna Westberg, den 29 juni 2017 15:30:00 CEST

Nu är sommaren äntligen här, men vi finns på plats oavsett regn eller solsken. Kundtjänst har öppet mellan kl 9-16 alla vardagar  under hela sommaren.

Läs mer

Ämne: Navina, LoFric