På Wellspect gör vi skillnad. För varandra och för framtiden.

Publicerad av Anna Mars, den 12 augusti 2021 09:00:00 CEST

Med fokus på människors hälsa och välbefinnande strävar Wellspect efter att vara en arbetsplats som präglas av omtänksamhet – omtänksamhet om varandra, om användarna av våra produkter och om miljön. Att göra en verklig skillnad är mer än tomma ord för oss – det genomsyrar det dagliga arbetet och bekräftas av den respons vi får från användarna av våra kontinensprodukterrunt om i världen.

Läs mer

Ämne: Navina, LoFric, Navina Smart, IdagOchFörFramtiden, EnVerkligSkillnad, ViÄrWellspect, GlobalaMål, ValetDuAlltidKanLitaPå

Snart lanserar vi ett personligt ID kort för Ren Intermittent Kateterisering

Publicerad av Anna Mars, den 26 februari 2019 12:02:00 CET

I vår lanserar vi ett nytt personligt ID kort för Ren Intermittent Kateterisering (RIK) som informerar om att du behöver katetrar för att tömma din urinblåsa.

Läs mer

Ämne: ren intermittent kateterisering (RIK), LoFric

LoFric Origo - lika säker som uppskattad

Publicerad av Anna Mars, den 4 oktober 2018 13:22:00 CEST

Att LoFric Origo är säker att använda vet vi sedan tidigare och vi har också fått feedback på att användarna uppskattar den. För att få reda på om detta stämmer gjordes en marknadsundersökning under hösten 2017 med syfte att få reda på vad användarna tycker om LoFric Origo.

Deltagande länder var Norge, Danmark, Sverige, Finland och Holland med totalt 128 deltagare. De brukare som deltog i undersökningen hade tidigare ingen erfarenhet av LoFric Origo, men var vana vid ren intermittent kateterisering (RIK) sedan många år.

Läs mer

Ämne: LoFric

LoFric – en helt unik tappningskateter

Publicerad av Anna Mars, den 2 april 2018 16:06:00 CEST

Känner du till LoFric? Tappningskatetern som innebar en smärre revolution när den kom 1983. Nu har LoFric funnits på marknaden i trettiofem år. Den har ökat livskvaliteten för tiotusentals människor som behöver tappa sig med hjälp av en kateter.

Läs mer

Ämne: ren intermittent kateterisering (RIK), urotonic surface technology, LoFric

Sommartider hej-hej!

Publicerad av Anna Westberg, den 29 juni 2017 15:30:00 CEST

Nu är sommaren äntligen här, men vi finns på plats oavsett regn eller solsken. Kundtjänst har öppet mellan kl 9-16 alla vardagar  under hela sommaren.

Läs mer

Ämne: Navina, LoFric