Nu finns vi på YouTube!

Publicerad av Anna Mars, den 15 juni 2020 09:00:00 CEST

Hitta mig på:

När socialt avstånd är avgörande för att vi ska klara av utmaningarna vi tillsammans står inför får vi försöka hitta nya sätt att hjälpa varandra. Vi på Wellspect ser det som vårt viktigaste uppdrag att fortsatt försöka göra en verklig skillnad för de som lider av besvär från urinblåsa och tarm, om än på avstånd just nu, och har därför lanserat YouTube kanalen Wellspect Norden.

wellspect-youtube

För den som nyligen börjat med Ren Intermittent Kateterisering (RIK), Transanal irrigering (TAI) eller står i begrepp att börja, vet vi att det kan kännas lite jobbigt. Det kan vara svårt att vänja sig vid en ny rutin eller veta att man gör på rätt sätt.

Men oavsett om det rör sig om att avhjälpa en blinkande varningslampa på tvättmaskinen eller lära sig hur man ska utföra RIK är YouTube det självklara stället att söka efter instruktioner. Då vill vi ju självklart finnas där för de som behöver våra instruktionsvideos. 

På vår kanal Wellspect Norden finns informativa instruktionsvideos för RIK och TAI. Framöver kommer du även hitta användarberättelser, instruktionsvideos för våra olika produkter och tips och tricks.

Besök vår YouTube kanal