En årssammanfattning och en önskan om en riktigt God Jul!

Publicerad av Anna Mars, den 17 december 2020 09:00:00 CET

Hitta mig på:

Att 2020 har varit ett annorlunda år vore att uttrycka det (lite väl) milt. Vi har, både som människor och företag, ställts in för utmaningar vi aldrig kunnat ana och att göra en verklig skillnad har aldrig varit så svårt men också så viktigt som i år.

snowball-in-hand

När vi nu snart lämnar 2020 bakom oss och blickar fram mot ett nytt år har vi försökt summera det gångna året och de aktiviteter vi som företag gjort för att göra skillnad under det senaste året.

I början av året då COVID-19 blev en verklighet för oss alla och desinfektionsmedel blev en bristvara på sjukhusen ställde delar av vår produktion om till att börja tillverka desinficeringsmedel för att stötta sjukhusen i Västra Götalandsregionen. Vi gjorde även ett stort jobb med att säkra leveranserna från Wellspect i Mölndal för att möjliggöra kontinuerlig och säker användning för alla användare i behov av våra livsavgörande våra produkter.

Då sjukhusen allt mer stängde ner sin ordinarie verksamhet, för att hjälpa till i kampen mot COVID-19, och patienter drog sig för att besöka sjukhusen för att få upplärning i Ren Intermittent Kateterisering (RIK) eller transanal irrigering (TAI), gjorde vi våra tryckta användarguider för RIK till digitalt anpassade e-böcker och lanserade även en YouTube kanal så den som är ny användare av våra produkter enkelt ska kunna läsa och titta på instruktionsfilmer var än man önskar.

Under året som gått har vi även berättat om hur vi gör en verklig skillnad genom att minska vårt klimatavtryck. Som en del i detta har vi ändrat vår beläggningsprocess för LoFric som har blivit grönare. Detta innebär att vi använder mindre vatten, mindre energi och mindre kemikalier under tillverkningsprocessen.

Vill du komma i kontakt med oss under julveckorna håller vår kundtjänst öppet som vanligt 09.00-16.00 alla helgfria vardagar under jul och nås enklast på telefon 031-376 40 20 eller via e-mail info.se@wellspect.com.

En riktig God Jul och ett Gott Nytt År önskar teamet på Wellspect!

Kontakta oss

Ladda ner användarguiderna för RIK som e-bok

Besök vår YouTube kanal