Din hälsa är viktig för oss

Publicerad av Anna Mars, den 6 april 2020 09:00:00 CEST

Hitta mig på:

Vi befinner oss alla i en ny och utmanande situation. För oss på Wellspect är allas vår hälsa givetvis det som är allra viktigast. Vi vill därför understryka att vi genomfört nödvändiga åtgärder som krävs för att säkerställa att de som behöver våra produkter och tjänster ska kunna känna sig trygga med att veta att vi kommer kunna leverera precis som vanligt.

1245860-Blog post image 1245858 USX 2003 Staff at production-HC

Vår VD Svenn Poulsen har ordet:

Vi på Wellspect följer noggrant utvecklingen av COVID-19 på både global och lokal nivå. Samtidigt följer vi aktivt statliga restriktioner och rekommendationer, och vi har vidtagit ytterligare åtgärder i vårt företag för att säkerställa att människor som behöver våra produkter och tjänster fortsatt kommer ha tillgång till dom. Vi vet att behovet inte förändras ens under dessa exceptionella omständigheter som orsakats av virusets utbrott och vi är fast beslutna att tillgodose detta behov genom att säkra våra produktionsprocesser och säkerställa leverans av produkter till våra kunder och användare.Vi kommer att hålla dig uppdaterad om utvecklingen och jag ber dig att kontakta oss med potentiella frågor. Tillsammans kommer vi att se till att patienter och vårdpersonal inte ska behöva vara utan de produkter och tjänster de litar på. På uppdrag av hela Wellspect-teamet önskar jag er god hälsa och allt gott.

Online finns vi alltid tillgängliga – på vår hemsida hittar du våra patientguider, instruktionsvideos och möjlighet att beställa kostnadsfria provkatetrar.

Om du har frågor är vår kundtjänst öppen precis som vanligt varje helgfri vardag 09.00 – 16.00. Du når oss via e-post info.se@wellspect.com eller på telefon 031-376 40 20.

Ta hand om dig!

Teamet på Wellspect

Ämne: Wellspect, kundtjänst, COVID19