Wellspects stipendier uppmuntrar sjuksköterskans roll i klinisk forskning

Publicerad av Wellspect HealthCare, den 29 december 2022 07:30:00 CET

Varje år delar Wellspect HealthCare ut stipendier till sjuksköterskor vars kliniska studier rör medicinsk praxis kring blås- och tarmskötsel. Dessa stipendier är ett av de sätt Wellspect väljer för att leva upp till vårt åtagande om att utveckla kontinensvården.

Läs mer

Öppettider under julen

Publicerad av Wellspect HealthCare, den 22 december 2022 08:00:00 CET

Snart är det dags för jul och lite efterlängtad ledighet för många. Vår kundtjänst kommer också att ha något begränsade öppettider. 

Läs mer

Ämne: kundtjänst, ViÄrWellspect, Wellspect With You

ACCT-möte gav inspiration, ny kunskap och värdefullt nätverkande

Publicerad av Gunilla Olsson, den 13 december 2022 07:00:00 CET

I förra veckan, 1-2 december, bjöd Wellspect in till ännu ett ACCT-möte på huvudkontoret i Mölndal, där uroterapeuter verksamma inom urologi, gynekologi och neurologi samlades till ett 2-dagarsmöte fyllt av spännande föreläsningar, diskussioner och erfarenhetsutbyte med kollegor från hela landet.

Läs mer

6 tips för att hantera TAI över julhelgen

Publicerad av Gunilla Olsson, den 8 december 2022 08:00:00 CET

Jul- och nyårshelgen är en härlig tid på året men den kan lätt göra att du tappar kontrollen om du hanterar din tarmtömning med transanal irrigering (TAI). Familjemiddagar och lite extra festlig mat och dryck kan göra det svårt att hålla fast vid sina rutiner, så vi har samlat några tips som kan hjälpa dig klara av helgerna.

Läs mer

Ämne: transanal irrigering