Nu finns vi på YouTube!

Publicerad av Anna Dulén, den 15 juni 2020 09:00:00 CEST

När socialt avstånd är avgörande för att vi ska klara av utmaningarna vi tillsammans står inför får vi försöka hitta nya sätt att hjälpa varandra. Vi på Wellspect ser det som vårt viktigaste uppdrag att fortsatt försöka göra en verklig skillnad för de som lider av besvär från urinblåsa och tarm, om än på avstånd just nu, och har därför lanserat YouTube kanalen Wellspect Norden.

Läs mer

LoFric Elle välkomnar ytterligare en Charrière (CH)

Publicerad av Anna Dulén, den 8 juni 2020 09:00:00 CEST

Under förra året presenterade vi vår senaste innovation för kvinnor, LoFric Elle i Charrière (CH) 12 som är en av de mest använda Charrière-storlekarna för kvinnor. Vi är glada att berätta att LoFric Elle nu även finns i CH 14.

Läs mer

Ämne: integritet, Lofric Elle

Ina träffar barnen på sjukhuset i Haydom, Tanzania

Publicerad av Ina Åkerberg, den 23 april 2020 09:00:00 CEST

I den tredje och sista delen berättar Ina Åkerberg om sista stoppet på sitt äventyr i Tanzania – ett besök hos barnen med ryggmärgsbråck och hydrocefalus på sjukhuset i Haydom. Det är till förmån för dessa barn Ina med envishet, styrka och svett tog sig uppför ett av Afrikas högsta berg i rullstol, ett initiativ Wellspect är mycket stolta att vara en del av i vår ambition att göra en verklig skillnad.

Läs mer

Wellspect vinner världsberömda iF DESIGN AWARD 2020

Publicerad av Gunilla Olsson, den 20 april 2020 09:00:00 CEST

Den vinnande produkten, LoFric® Elle™, vann i kategorin "Produkt: Medicin/Hälsa".

Läs mer

Ämne: kvinnors hälsa, Lofric Elle, iF Design Award 2020

Din hälsa är viktig för oss

Publicerad av Anna Dulén, den 6 april 2020 09:00:00 CEST

Vi befinner oss alla i en ny och utmanande situation. För oss på Wellspect är allas vår hälsa givetvis det som är allra viktigast. Vi vill därför understryka att vi genomfört nödvändiga åtgärder som krävs för att säkerställa att de som behöver våra produkter och tjänster ska kunna känna sig trygga med att veta att vi kommer kunna leverera precis som vanligt.

Läs mer

Ämne: Wellspect, kundtjänst, COVID19