Vi hanterade covid-19-pandemin snabbt och effektivt

Publicerad av Wellspect HealthCare, den 11 juni 2021 07:30:00 CEST

För de flesta var 2020 ett riktigt utmanande år, men vissa påverkades mer än andra. Eftersom våra produkter riktar sig till människor som lider av blås- eller tarmdysfunktion är användarna beroende av våra produkter för att vardagen ska fungera. Förutom att hantera pandemin har de också mött hinder som ska övervinnas varje dag, varje år. Våra produkter är därmed helt nödvändiga för deras välbefinnande. Vårt mål är att göra skillnad, varje dag – och tack vare våra produkter kunna ge användarna ett friare och mer självständigt liv.

Läs mer

Stort tack till alla våra sjuksköterskor på Internationella Sjuksköterskedagen

Publicerad av Gunilla Olsson, den 12 maj 2021 09:00:00 CEST

Trots utmaningarna vi möter på grund av pandemin - världen runt har Wellspect, våra samarbetspartners och distributörer lyckats upprätthålla leveranserna av våra produkter för att kunna fortsätta hjälpa våra användare. Sjuksköterskor har spelat en avgörande roll i det arbetet. Vi har pratat med Sallyanne Haigh, sjuksköterska i supportteamet på Wellspect UK.

Läs mer

Ämne: ren intermittent kateterisering (RIK), transanal irrigering, COVID19

En ny revolution inom ren intermittent kateterisering

Publicerad av Gunilla Olsson, den 22 april 2021 09:00:00 CEST

När den introducerades 1983, var LoFric världens första hydrofila tappningskateter för ren intermittent kateterisering. På den tiden var det en revolution, eftersom den ersatte både mindre effektiva katetrar och gel och gjorde kateterisering säkrare, enklare och mer skonsamt.

Läs mer

Ämne: kvinnors hälsa, Lofric Elle, blåsdysfunktion

Nytt hopp för mina patienter - Navina Fecal Incontinence Insert.

Publicerad av Gunilla Olsson, den 8 april 2021 09:00:00 CEST

Bev Collins arbetar som sjuksköterska i England. Hon behandlar patienter med olika blås- och tarmproblem, och hjälper dem att kunna hantera sin egenvård.

Läs mer

Ämne: #Ökadsjälvständighet

Ung med MS och tarmproblem? Ställ din fråga till en expertpanel!

Publicerad av Gunilla Olsson, den 25 mars 2021 09:00:00 CET

Att drabbas av problem med urinblåsa och tarm är vanligt för den som har MS och det har en stor påverkan på livskvalitén. Särskilt jobbigt är det för den som är ung och aktiv - det vill Ung med MS ändra på. Missa inte deras webbsändning den 20 april där du kan ställa dina frågor till en expertpanel.

Läs mer

Ämne: multipel skleros (MS), tarmdysfunktion