Är LoFric Elle verkligen en revolution i dina händer?

Publicerad av Gunilla Olsson, den 9 september 2021 09:00:00 CEST

Att lansera en ny produkt på marknaden innebär tester, tester och ännu fler tester, eftersom omsorgen om våra användares säkerhet och värdighet under kateterisering är grunden för allt vi gör på Wellspect.

Läs mer

Ämne: kvinnors hälsa, integritet, Lofric Elle

På Wellspect gör vi skillnad. För varandra och för framtiden.

Publicerad av Anna Mars, den 12 augusti 2021 09:00:00 CEST

Med fokus på människors hälsa och välbefinnande strävar Wellspect efter att vara en arbetsplats som präglas av omtänksamhet – omtänksamhet om varandra, om användarna av våra produkter och om miljön. Att göra en verklig skillnad är mer än tomma ord för oss – det genomsyrar det dagliga arbetet och bekräftas av den respons vi får från användarna av våra kontinensprodukterrunt om i världen.

Läs mer

Ämne: Navina, LoFric, Navina Smart, IdagOchFörFramtiden, EnVerkligSkillnad, ViÄrWellspect, GlobalaMål, ValetDuAlltidKanLitaPå

Wellspect + International Wheelchair Basketball Federation = Konnichiwa Tokyo!

Publicerad av Gunilla Olsson, den 8 juli 2021 09:00:00 CEST

Vi är stolta över att Wellspect har blivit Global Partner till International Wheelchair Basketball Federation, IWBF. Det ger oss en ännu större anledning att följa tävlingarna i Tokyo i sommar.

Läs mer

Ämne: sport, EnVerkligSkillnad, ViÄrWellspect, RoadToTokyo, IWBF

Hur vi arbetar för att minimera vårt miljöavtryck

Publicerad av Wellspect HealthCare, den 25 juni 2021 07:30:00 CEST

Vi vet att produktion, transport och kassering av produkter innebär en miljöpåverkan och stora växthusgasutsläpp, vilket bidrar till klimatförändringar. Vi arbetar aktivt för att minska vår klimatpåverkan och ser samtidigt till att anpassa oss efter befintliga medicinska riktlinjer. Vi är också beredda att axla utmaningen att ta fram en klimatneutral produkt i framtiden.

Läs mer

Vi hanterade covid-19-pandemin snabbt och effektivt

Publicerad av Wellspect HealthCare, den 11 juni 2021 07:30:00 CEST

För de flesta var 2020 ett riktigt utmanande år, men vissa påverkades mer än andra. Eftersom våra produkter riktar sig till människor som lider av blås- eller tarmdysfunktion är användarna beroende av våra produkter för att vardagen ska fungera. Förutom att hantera pandemin har de också mött hinder som ska övervinnas varje dag, varje år. Våra produkter är därmed helt nödvändiga för deras välbefinnande. Vårt mål är att göra skillnad, varje dag – och tack vare våra produkter kunna ge användarna ett friare och mer självständigt liv.

Läs mer