Se till att du kan njuta av sommaren

Publicerad av Anna Dulén, den 20 juni 2019 12:39:00 CEST

Sommaren är snart här, och många planerar en resa under semestern. Oavsett om du väljer att semestra i ett pittoreskt torp i Sverige, åka på en klassisk charter eller är ute efter en mer äventyrlig och aktiv semester kan du tryggt sköta blåstömningen med hjälp av Ren Intermittent Kateterisering (RIK). Vi samlat några goda råd så att du kan förbereda dig och slipper ägna dig åt problemlösning under semestern.

Läs mer

Ämne: resa, Ren Intermittent Kateterisering

Fokus på bäckenbottenområdet vid årets Arctic Pelvic Floor Meeting

Publicerad av Anna Dulén, den 11 juni 2019 11:32:00 CEST

För femte gången i ordningen gick det Arctic Pelvic Floor Meeting av stapeln, denna gång i natursköna Tromsø i Norge, 35 mil norr om polcirkeln, och självklart fanns Wellspect på plats!

Läs mer

Ämne: arctic pelvic floor meeting

Nu lanserar vi ett Patientkort för dig som använder LoFric

Publicerad av Anna Dulén, den 29 maj 2019 10:54:00 CEST

Kortet informerar om att du behöver katetrar för att tömma din urinblåsa och kan vara en hjälp för dig vid sjukvårdsbesök men även som en tulldeklaration vid flygresa, då kortet informerar om att bagaget innehåller LoFric katetrar förskrivna av läkare eller sjuksköterska.

Läs mer

Ämne: resa, Ren Intermittent Kateterisering

Besök vår monter på ESCIF 2019

Publicerad av Anna Dulén, den 27 maj 2019 12:46:53 CEST

Idag startar den 14:e Europeiska Spinal Cord Injury Federation (ESCIF) kongressen i Göteborg. Här samlas delegater från 33 brukarorganisationer från 28 olika europeiska länder. Wellspect deltar som stolt sponsor på kongressen, och kommer även att vara värd för ett symposium om neurogen tarmdysfunktion.

Läs mer

Ämne: ryggmärgskada, urinblåsan och tarmens interaktion

Vi är redo för årets UTF kongress i Stockholm

Publicerad av Anna Dulén, den 22 april 2019 12:55:00 CEST

Årets kongress för uroterapeuter närmar sig med stormsteg, denna gång i Stockholm 9-10 maj. Wellspect kommer vara på plats för att tala om urinblåsan och tarmens interaktion och presentera våra nyligen uppdaterade broschyrer för patienteter med neurogen sjukdom eller skada.

Läs mer

Ämne: UTF, urinblåsan och tarmens interaktion