Krångla inte till det, del 2

Publicerad av Anna Westberg, den 25 januari 2018 16:00:00 CET

Tricket är att samla många små förändringar som tillsammans ger ett nytt och hälsosammare liv. Möt hälsocoachen och fitnessexperten Leila Söderholm som föreläste för de anställda på Wellspect HealthCare. De fick ta del av några riktigt goda råd: om träning, om mat och om inställning. Men nummer ett är: krångla inte till det!

Läs mer

Ämne: hälsa

Krångla inte till det, del 1

Publicerad av Anna Westberg, den 18 januari 2018 15:46:00 CET

Ett hälsosammare liv med mer motion och bättre kost… Blir det ännu ett nyårslöfte som ryker åt pipsvängen?! Men ge inte upp, här kommer några riktigt goda råd. Om träning. Om mat. Och om inställning.

Ta del av Leila Söderholms föreläsning som hon gav på företaget Wellspect HealthCare i höstas. Råd nummer ett: krångla inte till det!

 

Läs mer

Ämne: hälsa

En bil ger större frihet

Publicerad av Anna Westberg, den 11 januari 2018 16:15:00 CET

Frihet och självständighet – det är vad de flesta förknippar med att kunna köra bil. Frihet att ta sig vart som helst. Självständighet att ta sig dit när helst man så önskar. Kanske är ett körkort ännu viktigare för personer med funktionsnedsättning? Mobilitetscenter i Göteborg hjälper till med utredningar av bilanpassningsbehov, körlämplighet och körkortstillstånd.

Läs mer

Ämne: resa

Andas in, andas ut – njut!

Publicerad av Anna Westberg, den 4 januari 2018 16:15:00 CET

Slösa inte bort din energi genom att andas felaktigt. Rätt andning kan faktiskt göra susen – särskilt om du är en person som på grund av funktionshinder eller till exempel kontorsarbete sitter mycket och rör dig lite. Inled det nya året med att andas på rätt sätt!

Läs mer

Ämne: hälsa