Snart nytt år och kanske dags för nya ögon!

Publicerad av Anna Westberg, den 28 december 2016 15:04:00 CET

Och så har det hänt, det fruktade, det som vänder upp och ned på hela tillvaron: trafikolyckan, skilsmässan, diagnosen som ställts. Livet blir aldrig som det varit förut och frågorna inombords hopar sig: Vem är jag? Vilken blir min plats i livet nu?


Läs mer

Ämne: hälsa

God Jul & Gott Nytt År!

Publicerad av Anna Westberg, den 21 december 2016 15:05:00 CET

 

Så börjar ännu ett år lida mot sitt slut och webbmagazinet Blåsa & Tarm tackar så mycket för ditt intresse. Jag hoppas att du har haft både nytta och nöje av det du har läst och att du även följer Blåsa & Tarm in på det nya året.


Läs mer

Ska du ut och resa till jul? Låt inget hindra dig! (2)

Publicerad av Anna Westberg, den 14 december 2016 15:15:00 CET

Sebastian Forsén upptäckte tjusningen med att resa på en bilsemester i USA några år efter att han fått sin ryggmärgsskada. Sedan dess har han rest kors och tvärs i världen – här ger han sina bästa tips till dig som också lockas av fjärran horisonter.

Läs mer

Ämne: resa, ryggmärgskada

Ska du ut och resa över jul? Låt inget hindra dig! (1)

Publicerad av Anna Westberg, den 7 december 2016 15:14:00 CET

Julen är snart här och kanske firar du årets största högtid med de dina på annan ort? Sebastian Forsén har rest kors och tvärs över klotet och ger i denna och nästa veckas post sina bästa tips för dig som ska iväg. Vilka städer i världen är enklare att navigera per rullstol än andra? Och vilka förkortningar bör man ha reda på när man ska boka flyg?

 

Läs mer

Ämne: resa, ryggmärgskada